La selecció catalana 10è MEMORIAL ROBERTO JÁUREGUI EHUIF 2012 – Natació amb Aletes

Publicado: mayo 31, 2012 en Uncategorized

10è MEMORIAL ROBERTO JÁUREGUI EHUIF 2012 – Natació amb Aletes Dimecres 30 maig, 2012

Aquest darrer cap de setmana, concretament el dia 26 de maig, es va celebrar el 10è Memorial Roberto Jauregui 2012 a Tolosa, Guipúscoa. La Selecció Catalana FECDAS de natació amb aletes hi va participar un any més, amb cinc nedadors masculins i cinc nedadores femenines(amb la participacio de la Vicentina Claudia Palafoll)de les categories infantil i cadet.
Vía:http://www.fecdas.cat/news.php?id=501&osCsid=hh57pfjdiq7gvmf5tung515o50

Selecció Catalana Infantil-Cadet FECDAS 2012

Tot i que va ser un viatge bastant dur degut a les hores que s’haviende passar a l’autobús, vam arribar amb moltes ganes de donar-ho tot i de representar amb dignitat a les nostres categories. En arribar a l’alberg, vam deixar les maletes, ens van donar l’equipació, vam fer la foto de grup i vam marxar a donar un tomb per Ordizia.

Les proves del matí començaven a les 10 i, amb un crit d’un dos tres Catalunya, inauguràvem una jornada curta però intensa. Els nedadors catalans anàvem marcant molt bons temps, ens classificàvem generalment abans del desè lloc i competíem per donar una bona imatge de la nostra regió.

A les 4 de la tarda s’iniciava la segona i última jornada. Amb els nervis encara a flor de pell, vam seguir donant-nos la pell i vam aconseguir continuar classificant-nos entre els deu primers de les nostres categories corresponents.

D’una banda, cal destacar el gran paper que va fer la FECDAS als relleus, ja que les totes les categories van guanyar els relleus de 4×50 i també els de 4×100, excepte les cadets femenines que es van quedar a dècimes de segon de la victòria.

D’altra banda i per finalitzar, cal sobredestacar més que la notícia anterior, la paciència delsnostres entrenadors catalans i donar-los les gràcies per ajudar-nos, atendre’ns i motivar-nos en tot moment.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s