Moció per promoure la rehabilitació de locals comercials i naus industrials buits a Sant Vicenç dels Horts.

Publicado: febrero 2, 2012 en Uncategorized

Proposem des-de el Partit Popular de Catalunya a Sant Vicenç dels Horts aquest projecte, per promoure la rehabilitació de locals comercials i naus industrials buits,aixi com la contractació per les obres dels membres de les famílies de Sant Vicenç amb situació d’atur.
So-licitem realitzar una relació i control dels locals i naus buits a la població i fer arribar una proposta al propietaris.
Aquest projecte potenciaria activitats de formació ocupacional a partir de la rehabilitació.
Resoldria les necessitats de molts comerciants, autònoms, petites empreses i joves emprenedors que donada la situació actual de entrada no poden assumir els costos per llogar un local o nau i tirar el seu projecte endavant.
Promocionaria el teixit comercial e industrial del municipi en general, aixi com els polígons industrials, recuperant edificis i frenant la degradació i desocupació.
Aquest projecte per la rehabilitació de locals i naus amb finalitat comercial e industrial de cessió temporal, seria gestionat entre la Regidoria de Comerç els Serveis Socials, Joventut, Urbanisme i el departament de Ocupació de Sant Vicenç dels Horts per intentar donar resposta a la problemàtica de la creació de noves empreses al municipi aixi com a la problemàtica de l’ocupació.
A la vegada oferint solucions a nous projectes per emprenedors aixi com l’ajut a empresaris que ho so-licitin.
Amb aquest programa es rehabiliten locals i naus per mitjà de convenis amb els propietaris, per oferir a empresaris emprenedors poder mon-tar negocis a Sant Vicenç dels Horts.
Sol·licitem fer arribar aquest projecte al Consell Comarcal a L´Asociacio Catalana de Municipis i La Diputació de Barcelona aixi com als del mitjans de comunicació per difondre aquest projecte i per poder arribar a tots aquells empresaris i emprenedors que vulguin participar.
La forma del conveni seria la següent:
– L’Ajuntament assumiria el cost i la direcció de les obres.
– El propietari cedeix el local o nau per un temps determinat de 3 a 60 mesos segons el conveni, (depenent de la rehabilitació realitzada)
– Es cedeix l’instalacio segons es valori des-de la Regidoria de Comerç.
– Es retorna l’instalacio, en condicions, un cop ha finalitzat el conveni.
La Regidoria de Comerç s’encarregaria de coordinar tècnicament el treball conjunt dels departaments entre Urbanisme i Ocupació.
Aquest projecte actuaria fonamentalment en locals i naus de propietat privada.
-Locals i naus buits amb necessitats de rehabilitació per poder ser llogats o per la seva posterior venda, una vegada finalitzi el conveni amb l’Ajuntament.
Les tasques a realitzar seria’n:
– Rehabilitar locals i naus per oferir-los a empresaris i emprenedors amb projectes de negoci per Sant Vicenç dels Horts per que una vegada presentada la seva proposta de negoci a la Regidoria de Comerç s’estudii la seva viabilitat.
– Rehabilitar els locals i les naus per evitar la degradació progressiva dels edificis de les zones comercials aixi com la pèrdua de teixit dels polígons industrials.
-La majoria dels treballs de rehabilitació serien realitzats per tallers ocupacionals o de plans d’ocupació dirigit especialment per a membres de famílies de Sant Vicenç amb situació d’atur, fent així unes pràctiques formatives productives i una labor social.
-En finalitzar la rehabilitació dels locals, des del Servei de Foment de l’Ocupació, se’ls donaria suport en la recerca de treball.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s