MOCIO PER LA REGULAR LA VENDA DE VEHICLES A LES VIES URBANES DE SANT VICENÇ

Publicado: diciembre 1, 2011 en Uncategorized

Cada vegada més veiem diàriament vehícles amb cartells d’en venda, aparcats en llocs bastant concorreguts i estratègics del nostre poble, quedant aparcats durant un llarg període de temps i perjudicant l’aparcament a d’altres persones.

Utilitzen llocs com pot ser l’aparcament exterior del centre comercial La Vailet o al costat de la benzinera de la carretera de Torrelles.

Es tracta en la seva immensa majoria de venda il·legal i sense regular de vehícles usats, que normalment tampoc compleixen amb la normativa vigent de la DGT al que es refereix a l’assegurança obligatòria, ni tampoc a la obligació de donar una garantia mecànica, com tampoc declaren les vendes a la Gestió Tributària

D’aquesta manera Perjudiquen al mateix comprador així com també a aquells concessionaris que compleixen amb la reglamentació vigent i que paguen els seus impostos per exercir aquesta activitat.

Existeix una ordenança que prohibeix aquest tipus d’exposició i venda en la via publica.

No podem permetre aquest tipus de venda il·legal a Sant Vicenç, i per això sol·licitem la retirada d’aquests vehícles de les vies urbanes, així com la imposició de la sanció corresponent i posar en pràctica d’ara endavant una normativa reguladora per evitar que torni a repetir-se la situació.

Per poder controlar aquest tipus de venda il·legal i també permetre als vicentins la possibilitat de venda del seu propi vehícle, sol·licitem que es reguli i permeti la venda del vehícle en la via pública a tot aquell vicentí que ho sol·liciti i s’identifiqui com a  particular, se li lliuri una identificació la qual serà visible en el vehícle, quedant així exempt de qualsevol sanció per exposició i venda en via pública.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s